ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ

Μιχάλης Χαρίσης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΡΙΣΗ – ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ «ΧΑΡΙΣΗ» ΤΟ 1980

ΕΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ

 

Ο Μιχάλης Χαρίσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Σπούδασε στο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (1973-1977) από όπου απεφοίτησε ΠΡΩΤΟΣ το 1977 και συνέχισε με υποτροφία του Ι.Κ.Υ.(Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών) μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο του ROTTERDAM της Ολλανδίας για 2 έτη (1977-1979) στην Στατιστική.

 

Συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο τμήμα ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ – ΣΤΑΣΤΙΣΤΙΚΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ με τους πανεπιστημιακούς καθηγητές ΚΑΚΟΥΛΟ σε Στατιστική και ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟ σε πληροφορική για άλλα 2 έτη επιπλέον σε επίπεδο MASTER of science.
Το 1980 ίδρυσε το ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ‘Μ. ΧΑΡΙΣΗΣ’ στη Μεταμόρφωση Αττικής και συγχρόνως δίδαξε μαθηματικά κατεύθυνσης στο «ΟΡΟΣΗΜΟ – ΙΑΤΡΙΚΟ» της Αθήνας (1980-1983).  Το 2001 βοήθησε σημαντικά την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ώστε να υλοποιηθεί η ιδέα των εξετάσεων προσομοίωσης για πρώτη φορά.  Διετέλεσε ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΣΕΦΑ).
Από το 2001 μέχρι σήμερα το φροντιστήριο “ΧΑΡΙΣΗΣ” συμμετέχει στο νέο θεσμό της ΟΕΦΕ προσομοίωσης και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.  Ο κ. Χαρίσης συμμετείχε στις πρώτες ιδρυτικές ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ επιτροπές ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ της προσομοίωσης και είναι μέλος της Μαθηματικής Εταιρίας από το 1980 μέχρι σήμερα.  Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο με δημοσιεύσεις σε εφημερίδες, περιοδικά και βιβλία που διανέμει κάθε χρόνο στους μαθητές του.  Επίσης γράφει, προτείνει και λύνει πρωτοποριακά θέματα, τόσο στο ένθετο της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ με τον τίτλο «ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ» απευθυνόμενος σε όλους τους υποψηφίους της επικράτειας, όσο καις την ιστοσελίδα μας harisis .gr.

 

Είναι παντρεμένος με την φιλόλογο ΠΑΠΑΣΤEΦΑΝΟΥ ΜΑΝΙΑ η οποία είναι Υπεύθυνη σπουδών των τμημάτων της ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ του φροντιστηρίου ΧΑΡΙΣΗ.
Οι πολλαπλές επιτυχίες των μαθητών και των υποψηφίων πάνω από 2.500 επιτυχόντες, τόσο σε Θετική και Τεχνολογική, όσο και Θεωρητική κατεύθυνση, όσο και οι πρωτιές εισαγωγής των ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ μας σε σχολές πρώτης ζήτησης, όπως ΙΑΤΡΙΚΗ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ και ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ σε επίπεδο Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. από το 1980 έως σήμερα, αποτελεί για το φροντιστήριό μας την καλύτερη εγγύηση επιτυχίας για κάθε υποψήφιο μαθητή που μας εμπιστεύεται την προετοιμασία του για τις πανελλαδικές εξετάσεις στο Λύκειο και έχει σαν στόχο ΣΧΟΛΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ (ΙΑΤΡΙΚΗΝΟΜΙΚΗΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΦΙΛΟΛΟΓΙΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ.

Στο φροντιστήριο ΧΑΡΙΣΗ συγχρόνως θα βρείτε τους ποιο έμπειρους και καταξιωμένους ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ανά ειδικότητα και την ποιο σύγχρονη φροντιστηριακή βιβλιογραφία ανά μάθημα.

 

 

Μετά τιμής

ΜΙΧΑΛΗΣ & ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΡΙΣΗΣ

(ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΠΟΥΔΩΝ)

Διεύθυνση Σπουδών
Διεύθυνση Σπουδών