ΠΑΡΟΧΕΣ

ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ

 

 1. Τα εξειδικευμένα τμήματα που δημιουργούνται από μαθητές – υποψηφίους υψηλών στόχων (για Ιατρική – Νομική – Πολυτεχνείο – Φυσικομαθηματική – Οικονομικές σχολές) απόλυτα ομοιογενή και με μαθητές που έχουν βαθμολογία 17 και άνω. Συγχρόνως οι μαθητές με βαθμολογίες μικρότερες του 17 κατατάσσονται σε ανάλογα τμήματα ομοιογενούς αξιολόγησης.
 2. Τα τμήματα προετοιμασίας της Α΄, Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου για εισαγωγικές εξετάσεις σε ΠΡΟΤΥΠΑ ΛΥΚΕΙΑ (ΑΝΑΒΡΥΤΑ – ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΣ κ.λ.π.).
 3. Ειδικά τμήματα προετοιμασίας για συμμετοχή στους Μαθηματικούς διαγωνισμούς (ΕΥΚΛΕΙΔΗΑΡΧΙΜΗΔΗ κ.λ.π.) της Μαθηματικής Εταιρίας.
 4. Ειδικά τμήματα προετοιμασίας για την συμμετοχή σας στους διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρίας – ΄Ενωσης Ελλήνων ΦυσικώνΧημικώνΒιολόγων και Φιλολόγων.
 5. Σας εξασφαλίζουμε ΔΩΡΕΑΝ (με την εγγραφή σας) ιδιαίτερα ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ για κάλυψη όλων των κενών ύλης που έχετε σε οποιοδήποτε μάθημα και το πιο διαπιστευμένο test ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ – Cariera Gate Test.
 6. Αξιολογούμε τις σχολές και τα προγράμματα σπουδών τους όπως και τα επαγγελματικά δικαιώματα και τις επιλογές εξειδίκευσης ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ.
 7. Παρέχουμε ψυχολογική στήριξη τόσο σε μαθητές για την διαχείριση του άγχους όσο και σε γονείς για την σωστή συμπεριφορά τους απέναντι στον υποψήφιο με ειδικούς ψυχολόγους σε εκπαιδευτική ενδυνάμωση.
 8. Συμπληρώνουμε το ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ με τους ειδικούς έτσι ώστε να αξιοποιηθεί στο έπακρο η προσπάθειά σας παίρνοντας την καλύτερη ΣΧΟΛΗ της επιλογής σας.
 9. Θα βρείτε τα τμήματα προετοιμασίας Ε΄ και ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ για εισαγωγικές εξετάσεις σε ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ (ΑΝΑΒΡΥΤΑΒΑΡΒΑΚΕΙΟΣ κ.λ.π.).
 10. Το ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ» με καθημερινή μελέτη και μάθημα (15:00 – 17:30 μμ) «για να μην πιάνουν το παιδί σας αδιάβαστο».
 11. Στο φροντιστήριό μας λειτουργεί η Σχολή Ζωγραφικής «ΦΕΙΔΙΑΣ» για παιδιά – εφήβους και ενήλικες, όπως και τμήματα για ΕΛΕΥΘΕΡΟ και ΓΡΑΜΜΙΚΟ Σχέδιο, για υποψήφιους ΑρχιτεκτονικήςΔιακοσμητικής.
 12. Λειτουργούν τμήματα εφήβων και ενηλίκων εκμάθησης πληροφορικής και εξετάσεις πιστοποίησης ECDLVELLUMUNICERT για συμμετοχή σε διαγωνισμούς δημοσίου.
 13. ΚΑΡΤΑ BONUS – ΠΡΟΝΟΜΙΟ – ΧΑΡΙΣΗΣ. Με την εγγραφή σας κερδίζετε την κάρτα bonusharisis με την οποία έχετε εκπτώσεις έως και 50% για το δεύτερο παιδί ή άλλο μέλος της οικογένειά σας.

Επισκεφτείτε μας καθημερινά απόγευμα 17:00 μ.μ. – 22:00 μ.μ. και ΣΑΒΒΑΤΟ πρωί 09:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. ή κλείστε ραντεβού στο τηλέφωνο 210-2817009 και ενημερωθείτε για τα προγράμματά μας.