ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ»

Εκεί που ο μικρός Πυθαγόρας συναντάει τον μικρό Ευκλείδη και ο μικρός μαθητής μας βρίσκει το μάθημα τις γνώσεις και την μέθοδο για να κερδίσει το μέλλον του.

Στο πρότυπο εργαστήρι δημοτικού ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ που φτιάξαμε με το μεράκι, την πείρα και την υπευθυνότητα των 41 χρόνων στα ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΧΑΡΙΣΗΣ, θα βρείτε για πρώτη φορά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μελέτης και μαθημάτων από ένα πρωτότυπο συνδυασμό εκπαιδευτικού προσωπικού που απαρτίζεται από εξαιρετικούς και εξειδικευμένους δασκάλουςέμπειρους καθηγητές μαθηματικών που θα διδάσκουν πρακτική αριθμητική και ειδικά θέματα αυξημένης δυσκολίας για όσους επιθυμούν να προετοιμαστούν για την εισαγωγή τους σε πρότυπα γυμνάσια (ΑΝΑΒΡΥΤΑ – ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ) και για συμμετοχή σε εξετάσεις υποτροφιών για ιδιωτικά σχολεία.

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ

Χρησιμοποιούνται ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ και ασκήσεις εκμάθησης της αριθμητικής χρησιμοποιώντας το εγκυρότερο περιοδικό της Ε.Μ.Ε. (Ελληνική Μαθηματική Εταιρία) που είναι «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», όπως και εξειδικευμένους καθηγητές φιλόλογους για εκμάθηση της γλώσσας, της έκφρασης και της έκθεσης.

Συγχρόνως θα βρείτε ειδικευμένους καθηγητές ξένων γλωσσών ΑΓΓΛΙΚΩΝ – ΓΑΛΛΙΚΩΝ – ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ – ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ – ΙΤΑΛΙΚΩΝ για να σας προετοιμάσουν για όποιες εισαγωγικές εξετάσεις σε πρότυπα γυμνάσια ή ιδιωτικά θέλετε.

Επί πλέον όσοι μικροί μαθητές μας επιθυμούν να ασχοληθούν με ζωγραφική μέσω της σχολής ζωγραφικής ΦΕΙΔΙΑΣ που διαθέτουμε θα μπορούν μέσα σε ειδικό ΑΤΕΛΙΕ διαμορφωμένο να διδαχθούν «ΧΡΩΜΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ & ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ – ΚΑΡΒΟΥΝΟ».

Επίσης όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με την εκμάθηση πληροφορικής και απόκτηση πιστοποίησης ECDL ή UNICERT ή VELLUM, μπορούν μέσα σ΄ ένα χρόνο με 2 ώρες την εβδομάδα να αποκτήσουν την παραπάνω πιστοποίηση.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ)

Το πρότυπό εργαστήρι δημοτικού ΜΙΚΡΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ σας προετοιμάζει για το δημοτικό με ημερήσιο πρόγραμμα 2 ή 3 ωρών κατόπιν επιλογής. Η επιλογή γίνεται προσεχτικά και σε ξεχωριστά τμήματα ανά τάξη δημοτικού και όχι σαν ένα απλό κέντρο μελέτης για όλους μαζί (που επί της ουσίας το όλοι μαζί δημιουργεί ένα parking παιδιών χωρίς το παιδί να μαθαίνει κάτι).

Εμείς σας ξεχωρίζουμε ΑΝΑ ΤΑΞΗ και συγχρόνως εκτός από μελέτη, κάνουμε ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ κάθε μέρα με τον δάσκαλο εξατομικευμένα πάνω από το παιδί.


Τα τμήματά μας χωρίζονται σε 5 κατηγορίες.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

Καθημερινή μελέτη και διδασκαλία 3 ωρών (15:00 – 18:00) για όλες τις τάξεις από Α έως ΣΤ δημοτικού σε όλα τα μαθήματα και σε ξένη γλώσσα.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ

Προσοχή:  Τα τμήματα αυτά είναι μόνο για άριστους μαθητές με υψηλούς στόχους.

Ειδικά τμήματα προετοιμασίας από Ε και ΣΤ δημοτικού για εισαγωγικές εξετάσεις σε πρότυπα γυμνάσια και υποτροφίες σε ιδιωτικά σχολεία.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ – ΣΧΕΔΙΟΥ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Ειδικά εικαστικά τμήματα για ζωγραφική – σχέδιο και χρώμα όπου διδάσκουν επώνυμοι ΖΩΓΡΑΦΟΙ την τέχνη της Δημιουργίας.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ECDL – UNICERT)

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Λειτουργούν επίσης Θερινά Τμήματα από 10:00 το πρωί έως 14:00 μ.μ με μαθήματα σε: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΓΛΩΣΣΑ – ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ – ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ.

ΕΝΑΡΞΗ:  ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ
ΛΗΞΗ: ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

Εγγραφές στα προγράμματα από τέλη Αυγούστου.

Κλείστε αποκλειστικό ραντεβού με τον διευθυντή σπουδών μας ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΡΙΣΗ για την πλήρη ενημέρωσή σας στο ειδικό τμήμα που χρειάζεστε. Δωρεάν συμβουλές και test επαγγελματικού προσανατολισμού με την εγγραφή σας.

Εγγραφές – Πληροφορίες καθημερινά στην Γραμματεία μας

Ρόδου 10, Μεταμόρφωση Αττικής

Τηλ.:  210 28 17 009