ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ


Οι ΠΑΡΟΧΕΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ περιλαμβάνουν:

 1. Εξειδικευμένα τμήματα που δημιουργούνται από μαθητές – υποψηφίους υψηλών στόχων (για Ιατρική – Νομική – Πολυτεχνείο – Φυσικομαθηματική – Οικονομικές σχολές).  Τα τμήματα είναι απόλυτα ομοιογενή, με μαθητές που έχουν βαθμολογία 17 και άνω. Συγχρόνως οι μαθητές με βαθμολογίες μικρότερες του 17 κατατάσσονται σε ανάλογα τμήματα ομοιογενούς αξιολόγησης.
 2. Τα τμήματα προετοιμασίας της Α΄, Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου για εισαγωγικές εξετάσεις σε ΠΡΟΤΥΠΑ ΛΥΚΕΙΑ (ΑΝΑΒΡΥΤΑ – ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΣ κ.λ.π.).
 3. Ειδικά τμήματα προετοιμασίας για συμμετοχή στους Μαθηματικούς διαγωνισμούς (ΕΥΚΛΕΙΔΗ – ΑΡΧΙΜΗΔΗ κ.λ.π.) της Μαθηματικής Εταιρείας.
 4. Ειδικά τμήματα προετοιμασίας για την συμμετοχή σας στους διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας , της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών – Χημικών – Βιολόγων και Φιλολόγων.
 5. Σας εξασφαλίζουμε ΔΩΡΕΑΝ (με την εγγραφή σας) ιδιαίτερα ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.  Ώστε να καλυφθούν όλα τα κενά ύλης που έχετε σε οποιοδήποτε μάθημα και το πιο διαπιστευμένο τεστ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ – Career Gate Test.
 6. Αξιολογούμε τις σχολές και τα προγράμματα σπουδών τους όπως και τα επαγγελματικά δικαιώματα και τις επιλογές εξειδίκευσης ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ.
 7. Παρέχουμε ψυχολογική στήριξη τόσο σε μαθητές, για την διαχείριση του άγχους, όσο και σε γονείς για την σωστή συμπεριφορά τους απέναντι στον υποψήφιο. Αυτό γίνεται με ειδικούς ψυχολόγους εκπαιδευτικής ενδυνάμωσης.
 8. Βοηθάμε στη συμπλήρωση του ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ έτσι ώστε να αξιοποιηθεί στο έπακρο η προσπάθειά σας πετυχαίνοντας στην καλύτερη ΣΧΟΛΗ της επιλογής σας.
 9. Θα βρείτε τα τμήματα προετοιμασίας Ε΄ και ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ για εισαγωγικές εξετάσεις σε ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ (ΑΝΑΒΡΥΤΑ – ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΣ κ.λ.π.).
 10. Το ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ» με καθημερινή μελέτη και μάθημα (15:00 – 17:30 μμ) «για να μην πιάνουν το παιδί σας αδιάβαστο».
 11. Στο φροντιστήριό μας λειτουργεί η Σχολή Ζωγραφικής «ΦΕΙΔΙΑΣ» για παιδιά – εφήβους και ενήλικες. Όπως και τμήματα για ΕΛΕΥΘΕΡΟ και ΓΡΑΜΜΙΚΟ Σχέδιο, για υποψήφιους Αρχιτεκτονικής – Διακοσμητικής.
 12. Λειτουργούν τμήματα εφήβων και ενηλίκων εκμάθησης πληροφορικής και εξετάσεις πιστοποίησης ECDL – VELLUM – UNICERT για συμμετοχή σε διαγωνισμούς δημοσίου.
 13. ΚΑΡΤΑ BONUS – ΠΡΟΝΟΜΙΟ – ΧΑΡΙΣΗΣ. Με την εγγραφή σας κερδίζετε την κάρτα bonus – harisis με την οποία έχετε εκπτώσεις έως και 50% για το δεύτερο παιδί ή άλλο μέλος της οικογένειά σας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ – ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ


Γενικές Προσφορές

 • Για γονείς με δύο παιδιά: στο δεύτερο παιδί χορηγούμε φοίτηση με 50% έκπτωση.
 • Στην περίπτωση τριών παιδιών που προετοιμάζονται στο φροντιστήριό μας συγχρόνως, το τρίτο παιδί παρακαλουθεί εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.
 • Για υποψηφίους υψηλών στόχων (Ιατρική, Πολυτεχνείο, Νομική) με απολυτήριο πάνω από 18.  Χορηγούμε υποτροφία σπουδών με έκπτωση 10% στα θερινά και χειμερινά τμήματα που είναι αυστηρώς εξαμελή.
 • Στα παιδιά δασκάλων, εκπαιδευτικών, στρατιωτικών και αστυνομικών χορηγούμε ειδική έκπτωση 10%.
 • Όσοι υποψήφιοι προετοιμάστηκαν σε μας στο Γυμνάσιο ή στην Α’ Λυκείου κερδίζουν έκπτωση διδάκτρων 7% για τις επόμενες δύο χρονιές στα χειμερινά τμήματα της Β’ και Γ’ Λυκείου.
 • Στους απόφοιτους της Α΄ Λυκείου που προετοιμάστηκαν στο φροντιστήριό μας. Με την εγγραφή τους στη Β’ Λυκείου για την επόμενη χρονιά κερδίζουν δωρεάν θερινή προετοιμασία 4 εβδομάδων για την Β’ Λυκείου.

Κοινωνική μέριμνα – Αλληλεγγύη

Για τους άνεργους γονείς με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας προσφέρουμε ειδικές τιμές και εκπτώσεις.

Για το δήμο μας ειδικές εκπτώσεις & προσφορές

 • Στα παιδιά υπαλλήλων του Δήμου Μεταμόρφωσης χορηγούμε ειδική έκπτωση 10%.
 • Όσα παιδιά δραστηριοποιούνται σε αθλητικούς ή/και πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής μας κερδίζουν ειδική έκπτωση 10% με την επίδειξη φωτοαντιγράφου του δελτίου τους.
 • Για τους δημοτικούς υπαλλήλους του Δήμου Μεταμόρφωσης και όλους τους παράγοντες αθλητικών σωματειών και πολιτιστικών συλλόγων. Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης Πληροφορικής διάρκειας 4 εβδομάδων (10 ώρες) στην τιμή των 50 ευρώ.